*Tvarohová buchta*

23. května 2009 v 20:49 | pošli recept.cz |  Recepty

Tvarohová buchta

Tvarohová buchta



Doba přípravy

50 minut

Počet porcí

4

Ingredience

  • mouka polohrubá: 3 hrnky
  • tuk na vymazání formy
  • máslo: 150 g
  • ořechy mleté: trocha
  • rozinky: trocha
  • vejce: 3
  • mléko: 1 hrnek
  • tvaroh: 3
  • prášek do pečiva: 1
  • cukr krupice: 2 hrnky
  • mouka na vysypání formy

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme mouku s hrnkem cukru krupice a kypřicím práškem a polovinu této směsi vsypeme na vymazaný a vysypaný plech.
Krok 2: Na ni dáme náplň připravenou smícháním tvarohů, vajec, mléka a hrnku cukru krupice (můžeme přidat i rozinky či ořechy). Dobře rozetřeme a na tvaroh nasypeme druhou část sypké směsi. Navrch dáme pokrájené kostky másla a pečeme při 160 °C.
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 MiSsSmiley* MiSsSmiley* | Web | 23. května 2009 v 20:52 | Reagovat

Ahojky v první řadě Ti chválím tvůj blog ;-) a za další jsem se tě chtěla zeptat jestli by jsi se nemrkla na můj mám ho už pár hodin a je o filmu HannahMontana:The Movie...sice jsem ten film neviděla(jelikož u nás v kinech jěště není)ale pokud máš zájem tak se na můj blog můžeš mrknout..Mooc děkuji každému za jeho návštěvu :-)

2 Mary Mary | Web | 23. května 2009 v 20:53 | Reagovat

Díky...a super recept! :-)

3 Luc!NQa ~ SBénko Luc!NQa ~ SBénko | Web | 23. května 2009 v 21:55 | Reagovat

Mňam....vypadá dobřéé  :-D

4 Peťa Peťa | 25. května 2009 v 21:20 | Reagovat

děláš mi chuťě takhle k večeru.D

5 Jiří Luštinec Jiří Luštinec | E-mail | 26. dubna 2013 v 9:03 | Reagovat

Jdu jí zkusit tyhle stránky jsou přesně podle mého gusta asi budeš holka šikovná :-)

6 HanaM HanaM | E-mail | 28. dubna 2013 v 13:33 | Reagovat

Tento koláč dělám léta a každému vždy chutnal. Je dobré plech vymazat silnější vrstvou másla, do trouby vkládat při vyšší teplotě (máslo navrch se rozpustí) a pak teplotu snížit dle návodu. Nejlépe chutná po úplném vychladnutí.

7 ivana kmínková ivana kmínková | E-mail | 24. května 2014 v 1:13 | Reagovat

je to švédská buchta,výborná,už ji dělám asi 20let,je dobré přidat do tekuté směsi puding jakýkoliv.velmi oblíbená,všem chutná,jen navrch pokladu plátky hery určitě půlku,výborné

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama